Termeni și condiții

Termeni si conditii de utilizare

Pentru a folosi si cumpara din magazinul online www.outletmoneypenny.ro trebuie sa acceptati termenii si conditiile de mai jos. Oricine acceseaza site-ul confirma ca a citit si este de acord cu acestea. Ne rezervam dreptul de a modifica termenii si conditiile din site, in orice moment, fara un anunt in prealabil.

Drepturi de autor

Drepturile de autor sunt protejate de legea privind drepturile de autor şi legile cu privire la proprietatea intelectuală. Folosirea fără acordul scris al Outlet Money Penny a oricăror elemente enumerate mai sus intr-un scop care dauneaza intereselor firmei, se pedepseşte conform legilor în vigoare.

 

Cont si comanda

Pentru a comanda online e necesar sa va creati un cont in cadrul site-ului sau sa comandati telefonic .

 Folositi o adresa de e-mail valabila. Pe aceasta adresa de e-mail veti primi notificari legate de crearea contului sau despre comenzi. Asigurati-va ca datele dumneavoastra introduse in cont sunt corecte.

Pentru a comanda un produs trebuie sa va creati un cont. Apasati pe “Inscrie-te” si completati datele. La produsul dorit apasa butonul “Adauga in cos”, pentru finalizarea comenzii  dati click pe “Comanda” . Toate preturile au TVA inclus. Dupa ce ati trimis comanda, inainte de a fi expediata, veti fi contactat telefonic  pentru produsul comandat, daca exista pe stoc sau nu. Comanda lansata si produsul cumparat reprezinta acceptul cumparatorului fata de toate conditiile si termenii de utilizare prezentati in aceasta sectiune.

Primim comenzi online la orice ora. Iar programul de prelucrare comenzi este de luni pana vineri, intre orele 09-20 si sambata intre 09-18. Daca aveti intrebari ne poti contacta la tel: 0724265461.

F1